Foreks, Plato için 560 bin dolar teklif verdi

810 bin dolar muhammen bedelle satışa çıkarılan şirket için yapılan ihalenin sonucu, Fon Kurulu onayına sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 810 bin dolar muhammen bedelle satışa çıkardığı “Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” ihalesinde, tek katılımcı firma olan Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.'den, muhammen bedelin altında teklif geldi. Foreks, Plato Veri Dağıtım için 560 bin dolarlık teklifte bulundu.

TMSF'den yapılan açıklamada, Aksoy Grubu borçlarına karşılık olarak “Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün bugün satışa çıkarıldığı bildirildi. Açıklamaya göre Muhammen bedeli 810 bin dolar olan Ticari ve İktisadi Bütünlüğün ihalesi, saat 11.00'da, TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda düzenlendi. Ticari ve İktisadi Bütünlük için tek teklif veren firma; Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. oldu.

Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. ihalede 560 bin dolar teklifte bulundu. Ardından Satış Komisyonu Foreks Bilgi İletişim'e, herhangi bir artırımda bulunup, bulunmayacaklarını sordu. Firma bunun üzerine teklifini, 50 bin dolar daha artırarak, 560 bin dolara yükseltti. İhale, Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin verdiği 560 bin dolar bedelle son buldu. İhale sonucu, Fon Kurulu onayına sunulacak. Fon Kurulu'nun ihaleye pazarlık ile devam kararı alması halinde pazarlık ihalesi, 24 Aralık 2010 Cuma günü, saat 11.00'da gerçekleştirilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir