Fortis'ten ”İş Yerim Güvende Sigortası”

Fortis Bank Türkiye esnaf ve KOBİ'lerin yangın, yıldırım, infilak, hırsızlık, deprem vb. risklerine karşı "İş Yerim Güvende Sigortası" hazırladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Fortis Bank Türkiye, farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnaf ve KOBİ'lerin, iş yerlerinde karşı karşıya kalabilecekleri risklere karşı "İş Yerim Güvende Sigortası" hazırladı.

Fortis Bank Türkiye açıklamasına göre, sigorta, farklı teminat seçenekleri ile çok uygun koşullarda iş yerlerine birçok riske karşı koruma sağlıyor. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fortis Bank Türkiye, küçük ve orta büyüklükte ticari faaliyet gösteren iş yerlerinin binalarını ve muhteviyatını Fiba Sigorta işbirliğiyle hazırladığı İş Yerim Güvende Sigortası ile risklere karşı koruyor. İş Yerim Güvende Sigortası, esnaf ve KOBİ'lerin demirbaş, dekorasyon, emtia, üçüncü şahıs malları ve makina tesisatlarını yangın, yıldırım, infilak, hırsızlık, deprem, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör, fırtına, kar ağırlığı, yer kayması, sel-su basması, duman, kara ve hava taşıtları çarpması ve camların kazaen kırılması gibi risklere karşı güvence altına alıyor.

İşletmenin faaliyet gösterdiği sırada üçüncü şahıslara gelebilecek bedeni zararlar ve iş kazaları sonucunda ödenebilecek tazminat miktarları da İş Yerim Güvende Sigortası poliçe şartları dahilinde ödenen diğer teminatlar arasında yer alıyor. Ayrıca, İş Yerim Güvende Sigortası ödemeleri ister hesaptan ister Fortis Worldcard;a 12 eşit taksitte yapılabiliyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir