FSM'de kaza trafiği felç etti!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yabancı plakalı TIR ile kamyon çarpıştı. FSM Köprüsü'nde devrilen kamyon nedeniyle tüm şeritler kapatıldı, trafik durdu. Vatandaşların TEM Otoyolu'nda yürüdüğü görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yabancı plakalı TIR ile kamyon çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Anadolu’dan Avrupa’ya geçiş trafiği tamamıyla durdu. Polis ekiplerinin araçları kaldırma çalışması sürüyor. 

Şeritler açılıp kapandı

Saat 17.00- 17.15 sıraları şeritler açıldı ve araç akışı başladı. Ancak kısa bir süre sonra yeniden kapandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı çekiciler, kaza yapan kamyonu kaldırıp yolu trafiğe açmak için çalışma başlattı. FSM Köprüsü'ndeki 6 şeritli yolun 3 şeridinin halen trafiğe kapalı olduğu öğrenildi. Kilitlenen trafikte araçla ilerlemenin mümkün olmadığını gören vatandaşlar çareyi yürümekte buldu. TEM Otoyolu'nda çok sayıda vatandaşın yürüdüğü görüldü.

İDO sefer sayısını artırdı

İDO, köprüde meydana gelen kaza nedeniyle akşam iş çıkışı oluşacak trafiği deniz you ile rahatlatmak için sefer sayısını artıtdı. Bu akşam için Sirkeci-Harem hattında çalışan gemi sayısını 4'ten 6'ya çıkardı. Gemiler trafik yoğunluğuna göre gece yarısına kadar hizmet verebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir