Galatasaray'da seçim başladı

Adnan Polat'ın kırmızı, Adnan Öztürk'ün ise sarı renkte oy pusuluları ile yarıştığı genel kurulda oy verme işlemi başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemlerine başlandı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede başkan adaylarının konuşmalarının ardından, üyelerin oy vermesi işlemlerine geçildi.

Başkan adayları Adnan Polat'ın kırmızı, Adnan Öztürk'ün ise sarı renkte oy pusuluları ile yarıştığı genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip üyeler, 24 sandıkta saat 15.00'e kadar oylarını atabilecekler.

Diğer yandan, genel kurulda  Adnan Polat 6'ncı, Adnan Öztürk ise 10. sandıkta oylarını kullanacaklar.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin başlangıcında divan heyeti oluşturulurken, başkanlığa da İrfan Aktar getirildi.

Mevcut başkan Adnan Polat ile eski yöneticilerden Adnan Öztürk'ün, sarı-kırmızılı kulüpte 95. dönemi kapsayan 2 yıllık kulüp başkanlığı için yarışacağı seçimlerde, kayıtlı 10 bin 824 üyeden, aidatını yatıran 7 bin 521'i oy kullanabilecek.

Bu arada, kulüp üyesi olan ve aidatını yatıran 22 kişi ise kulüpte çalışmaları nedeniyle kayıtları geçici olarak dondurulduğu için oy veremeyecek.

Yönetim Kurulu Listeleri

Genel kurulda başkan adayları Adnan Polat ile Adnan Öztürk'ün üyelerden oy isteyeceği yönetim kurulu aday listelerinde şu isimler bulunuyor:

Adnan Polat: Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

Adnan Öztürk: Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Mehmet Saruhan Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkın, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

Genel kurulda, başkan adaylarının üyelere yapacağı konuşmaların ardından, 24 sandıkta oy verme işlemlerine başlanacak ve bu işlem saat 15.00'e kadar devam edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir