Garanti, KOBİ'lere Melek Yatırımcılık'ı anlatacak

Banka, çarşamba günü 14.00'te, Facebook.com/Garanti adresinde bir canlı yayın düzenleyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası, KOBİ'lere "Melek Yatırımcılık" hakkında bilgi vermek amacıyla, 26 Ekim 2011 Çarşamba günü 14.00'te, Facebook.com/Garanti adresinde bir canlı yayın düzenleyecek.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, Türkiye Melek Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Dragon's Den Türkiye ejderlerinden Baybars Altuntaş'ın, yayın sırasında, dünyada son yıllarda hızla gelişen yeni iş modeli melek yatırımcılığı anlatacağı ve izleyicilerin sorularını yanıtlayacağı belirtildi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Facebook sohbetlerinin ilkinde KOBİ'lerle yeni Türk Ticaret Kanunu'nu konuştuklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Sosyal ağlar, KOBİ'lerle iletişime geçmek için çok değerli bir araç. Garanti'nin, dünyanın en beğenilen finans kuruluşu sayfası konumundaki Facebook sayfasından gerçekleştirilecek canlı yayınlarla, KOBİ'lerin, her kanaldan bilgiye ulaşmasını amaçlıyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz sohbetlerin ikincisinde, KOBİ'leri Melek Yatırımcılık hakkında bilgilendireceğiz. Böylece, girişimci KOBİ'lerin melek yatırımcılığın kendilerine sunduğu olanaklar hakkında ücretsiz danışmanlık almalarını, girişimde bulunurken ihtiyaç duydukları finansal desteğe ulaşmalarını hedefliyoruz. Melek yatırımcılar, girişimci vizyona sahip, ancak gerekli finansal birikimden yoksun işletmecilere, yatırımlarına ortak olarak yardım ediyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir