Garanti'den Bonus özellikli American Express kart

Garanti Bankası Bonus ile American Express'i bir kartta birleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Garanti Bankası, kredi kartı Bonus ile American Express'i yeni bir kartta birleştirdi.
Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bonus American Express" ile kart sahipleri, Bonus program ortaklarında yapacakları harcamalarda diğer Bonus kartlara oranla 2 kat bonus kazanırken, tüm dünyada geçerli American Express ayrıcalıklarından da yararlanacak.
Bonus American Express, Türkiye'de Garanti'nin Bonus programına üye 400 bini aşkın işyerinde, yurt dışında ise milyonlarca American Express üye işyerinde bonus kazanma ve taksit fırsatı sunuyor. Ayrıca Bonus Card Platformuna dahil bankalarda da kullanılabilecek.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, ödeme sistemlerine yenilikçi bir bakış açısı getirerek, farklı segmentlerdeki müşterilerin ihtiyacını analiz edip, çeşitli ürünler tasarladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
"American Express ile 2006 yılında başladığımız işbirliği, Türkiye'nin en beğenilen kart programı haline gelen Bonus'un gücünü, American Express'in ayrıcalıklarıyla birleştirdiğimiz Bonus American Express ile devam ediyor. Yaygın üye işyeri ağına sahip ve bedava alışveriş fırsatı sunan Bonus'a, American Express'in dünya çapında kaliteli ve yaygın hizmetlerini eklemekten mutluluk duyuyoruz. Bonus American Express, çok yakın zamanda, en fazla bonus kazanmak isteyen tüketicilerin tercihi olacak."
Bu konularda ilginizi çekebilir