Garanti'den çocuklara özel ATM

Gerçek bir Paramatik gibi kart ve şifreyle çalışan, TL madeni paraları tanıyabilen Minimatik, çocuklara harçlıklarını eğlenerek biriktirme fırsatı sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Garanti Bankası'nın, Mini Banklı çocuklara tasarruf alışkanlığını eğlenceli şekilde kazandırmak amacıyla tasarladığı akıllı kumbara Minimatik, yeniden satışa sunuldu.
Garanti Bankası'nca yapılan açıklamaya göre, çocuğu için 4 farklı birikim hesabından birini seçerek Mini Bank hesabı açtırmış veya açtıracak olan anne-babalar, Minimatik'i ücreti karşılığında Garanti şubelerinden alabilecek. 
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, yaptığı açıklamada, "Yapılan araştırmalar, insanlarda tasarruf bilincinin henüz çocukken oluştuğunu ve başladığı gibi devam ettiğini gösteriyor. 2003 yılında hayata geçirdiğimiz Garanti Mini Bank'ın ürün ve hizmetlerinin özünde de bu fikir yatıyor. Minimatik'in, çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlarken aynı zamanda tasarruf bilincini de aşılamak isteyen ebeveynlerin ilgisini çekeceğinden eminiz" ifadelerini kullandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir