Goldaş, bedelli hisse senedi ihraç edecek

Goldaş Kuyumculuk 80 milyon bedelli hisse senedi ihracı için SPK'ya başvurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) 80 milyon bedelli hisse senedi ihracı için başvurdu.

SPK'nın haftalık bültenine göre, Bereket Varlık Kiralama A.Ş. 370 milyon 460 bin lira tutarındaki kira sertifikası ihracı, Fibabanka A.Ş. ise 150 milyon lira tutarındaki banka bonosu ihracı için kurula başvuran ortaklıklar arasında yer aldı.

Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş. de 80 milyon bedelli hisse senedi ihracı için SPK'ya başvurdu.

Ödenmiş veya çıkartılmış sermayesi 336 milyon 182 bin lira olan Adana Çimento T.A.Ş. önceki kayıtlı sermaye tavanını olan 400 milyon lirayı 500 milyon liraya yükseltmek, ödenmiş veya çıkartılmış sermayesi 12 milyon lira olan Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. de önceki kayıtlı sermaye tavanını olan 12 milyon lirayı 30 milyon liraya çıkartmak için başvuruda bulundu.

Ödenmiş veya çıkartılmış sermayesi 6 milyon 486 bin 480 lira olan Netaş Telekomünikasyon A.Ş. ise yeni kayıtlı sermaye tavanını 300 milyon lira olarak belirleyerek kurula bildirdi.

Bültene göre, Kare Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Küresel Fırsatlar Serbest Yatırım Fonu da yatırım fonu katılım belgesi nedeniyle SPK'ya başvurdu.

Bu konularda ilginizi çekebilir