Gurbetçinin bakış açısında olumsuzluk yok

İstanbul merkezli operasyona ilişkin, değerlendirmelerde konuşan Şahin, "Avrupa'dan, Türkiye'deki 17 Aralık operasyonları çok farklı görülüyor. Oradaki insanımızın iktidarımıza olan bakış açısında en ufak bir olumsuzluk yok" ifadelerini kullandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ÇANKIRI - AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili İdris Şahin, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Biz Türkiye'yi geleceğe taşımak için yola çıktık ve yolumuzdan kimse bizi döndüremeyecek" dedi. 

Şahin, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal başkanlığındaki 10 milletvekilinin, İsviçre, Almanya, Fransa ve İsveç'te çeşitli programlara katılarak, Türk vatandaşlarını söz konusu operasyona ilişkin bilgilendirdiğini söyledi. 

Almanya'da gurbetçilerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini anımsatan Şahin, şöyle konuştu: 

"Türkiye'de güzel şeyler oluyor. Bu güzel şeyler ülkemizde bize inananlar tarafından da yakından takip ediliyor. Biz Türkiye'yi geleceğe taşımak için yola çıktık ve yolumuzdan kimse bizi döndüremeyecek. Almanya'dan gurbetçilerin Türkiye'ye selamı var. Avrupa'dan, Türkiye'deki 17 Aralık operasyonları çok farklı görülüyor. Oradaki insanımızın iktidarımıza ve partimize olan bakış açısında en ufak bir olumsuzluk yok. Bu yapılan hadiselerin tamamının demokratik sistemi boşluğa uğratmaya yönelik olarak dışarıdan bir kısım tezgahlanan oyunlarla yerli işbirlikçileri tarafından millet iradesine yönelik uygulandığı oradaki gurbetçilerimiz tarafından görülüyor"

Bu konularda ilginizi çekebilir