Haftasonu yağışsız geçecek

Batı kesimler ile kuzey ve iç bölgelerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Türkiye genelinde yağış beklenmiyor.

Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı (Lodos), zamanla Marmara ve Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Çeşme ve Güney Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek. 

Meteoroloji sise karşı uyardı

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir