Halkbank KOBİ'leri eğitmeye devam ediyor

Halkbank'ın KOBİ Dönüşüm Projesi Denizli'de uygulandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ - Halkbank Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel, Halkbank tarafından, KOBİ Dönüşüm Projesi kapsamında KOBİ'leri kurumsal sosyal sorumluluk, çevre, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlendirmeyi hedefleyen "Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimlerinin onuncusu Denizli Anemon Otel'de gerçekleştirildi.

KOBİ'lerin ulusal ve uluslararası mevzuat ve uygulamalara uygun hale getirilmesi için başlatılan projeyle ilgili düzenlenen eğitim konferansının açılışında konuşan Genel Müdür Yardımcısı Aksel, Halkbank'ın, KOBİ'lere yönelik kesintisiz desteğiyle 72 yıldır Türkiye ekonomisinin büyümesinde önemli bir rol oynadığını belirtti.

Halkbank'ın KOBİ Dönüşüm Projesi kapsamında şimdiye kadar 9 ilde düzenlediği eğitim konferanslarına 2 bin 500 KOBİ temsilcisi ve ilgilinin katıldığını bildiren Aksel, "Konferans düzenlenen illerdeki 96 iş yerinde çevre, iş sağlığı ve güvenliği konularında bir günlük ücretsiz eğitim ve danışmanlık çalışmaları yapıldı. Bu firmalarda çalışan bin 400 kişi ücretsiz eğitimlerin sonunda sertifika almaya hak kazandı. 4 KOBİ de bir yıl süreli ISO 14001 veya OHSAS 18001 standardı kurulmasına ilişkin ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlandı" dedi.

Kurumsal sosyal sorumluluk, çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile enerji verimliliği konularında bilgilerin verildiği konferansta, katılan KOBİ'lerden talep edenlere, işletmelerini mevzuatlara uygun hale getirmek, ISO 14001 çevre yönetim sistemi ile OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurmak ve belgelendirmek için yapmaları gerekenler ile enerji verimliliği konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulacağı açıklandı.

Konferansların önümüzdeki dönemde Diyarbakır, Konya, Malatya, İzmir ve Antalya'yla devam edeceği bildirildi.

Eğitim konferansına Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ile KOBİ temsilcileri ve girişimciler katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir