Hamzaoğlu: Galatasaray'dan teklif aldım

Galatasaray, Cesare Prandelli'den boşalan koltuk için Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sarı-kırmızılı yönetim, dün yaptığı toplantının ardından İtalyan teknik adam ile yollarını ayırma kararı almıştı. Bu karar henüz resmiyet kazanmadan, Hamza Hamzaoğlu'nun ismi geçmeye başladı.

Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamzaoğlu, Galatasaray yönetimiyle görüştüklerini belirterek, "Ancak daha resmi bir şey yok. Aradılar, görüştük. Ancak mutlaka onların da başka alternatifleri vardır. Benim bağlı olduğum bir kurum var, onların da onayı gerekiyor. Bunlar olduktan sonra Galatasaray'a 'hayır' diyemeyiz" ifadelerini kullandı. 

Akhisar Belediyespor'u Süper Lig'e taşıyan Hamza Hamzaoğlu, mütevazı kadrosuyla takımı iki yıl bu ligde tuttuktan sonra kariyerine A Milli Futbol Takımı'nda devam etme kararı almıştı. 

Teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı alan sarı-kırmızılı kulüp, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir