Her yöne bedava tarifede yenilik

Türk Telekom'un Ev Avantaj tarifelerini kullananlar bedava dakikalarını cep telefonu ve yurt dışı aramalarında harcayabilecekler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, "Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası" ile Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşterilerine, mevcut bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramaların yanı sıra cep telefonu ve yurt dışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanmalarını sağlayan kampanya başlattı.

Türk Telekom, 20 Şubat 2011 itibariyle geçerli olacak yeni "Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası"nı açıkladı. Buna göre, Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşteriler bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramalarda kullanabiliyorken, 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak yeni kampanya ile cep telefonu ve uluslararası ev ve iş telefonlarına yapılan aramalar dahil olmak üzere, her yeri bedava aramak için kullanabilecek. Kampanya; Almanya, Amerika, Fransa, Hollanda ve Rusya gibi yurt dışı arama trafiğinin en yoğun olduğu 36 ülkedeki ev ve iş telefonlarına yapılan aramaları da kapsayacak.

7'den 7'ye bedava kampanya uzadı

Bu arada, Türk Telekom'un 2010 yılında duyurduğu "7'den 7'ye Bedava" kampanyası da, 31 Mart 2011'e kadar uzatıldı. Kampanya ile tüm bireysel Türk Telekom müşterileri hem şehir içi hem de şehirler arası aramalar için geçerli olmak üzere, akşam saat 19.00'dan sabah 07.00'a kadar ev telefonu ile bedava konuşabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir