Hidrojen Peroksit'in yüzde 28'i özelleşecek

İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile yapılacak. Teklifler için son tarih 13 Nisan 2012.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Şirket) sermayesindeki yüzde 28,2 oranındaki hissesi satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının söz konusu duyurusu, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Şirket) sermayesindeki, İdareye ait yüzde 28,2 oranındaki hissesi satış yöntemiyle özelleştirilmek üzere ihale edilecek. İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

İhaleye gerçek veya tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılacak. Teklif sahiplerinden ihaleye katılabilmek için 1 milyon dolar tutarında geçici teminat alınacak. İhaleye katılabilmek için öncelikle Gizlilik Taahhütnamesi imzalanacak ve ihale konusu Şirket hakkında hazırlanan Tanıtım Dokümanı ile İhale Şartnamesi alınacak.

Bin dolar karşılığı şartnamenin temin edilebileceği ihalede, teklifler için son tarih 13 Nisan 2012 olarak belirlendi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir