HP Çözüm ve Deneyim Merkezi İstanbul'da açıldı

Avrupa'nın ilk, dünyanın ikinci HP Çözüm ve Deneyim Merkezi Türkiye'de açıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Avrupa'nın ilk, Çin'den sonra dünyada ikinci HP Çözüm ve Deneyim Merkezi, İstanbul'da hizmete açıldı.
HP Çözüm ve Deneyim Merkezi'nin açılışına HP Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Kişisel Sistemler Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Eric Cador, HP EMEA Kişisel Sistemler Grubu Müşteri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gilbert Rossi, HP Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika (MEMA) Kişisel Sistemler Grubu Başkan Yardımcısı Antoine Barre ve HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık katıldı.
Eric Cador, konuşmasında, HP'nin özellikle üstünde durduğu önemli konulardan biri olan müşteri memnuniyetini "bir adım ileriye" taşıyacak farklı bir yapıyı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, merkezin 2012 yılının ilk yarısı içerisinde Paris, Londra, Riyad ve Dubai'de açılacağını söyledi.
Türkiye'nin önemli bir yatırım bölgesi olduğunu belirten Cador, "Dünyanın hızla gelişen bölgelerinde artan müşteri taleplerini karşılama stratejisinin bir parçası olarak ilk adımımızı bilgisayar üretimini Türkiye'de konuşlandırarak atmıştık şimdi bu adımı büyütüyor ve yeni bir yatırımla dünyanın ikinci çözüm ve deneyim merkezini burada hizmete açıyoruz" dedi.
HP Çözüm ve Deneyim Merkezi
HP Çözüm ve Deneyim Merkezi, tüketicilerin en son HP ürünlerini deneyebilmelerini ve yerinde bilgisayar servis desteği, eğitim ve tavsiye alabilmelerine olanak tanıyacak. Merkezde, kişisel bilgisayarlarından en iyi verimi almak için bakım yaptırmak isteyen tüketiciler için eğitimli ürün uzmanları tarafından danışmanlık hizmeti verilecek.
Tüketiciler için ücretsiz yazılım eğitim kurslarının da gerçekleştirileceği merkezde, ihtiyaç duyulan aksesuar ya da bilgisayarın geliştirilmesine yönelik yazılım ve donanım hizmetleri de sunulacak.
Bu konularda ilginizi çekebilir