HSBC'ye Euromoney'den iki ödül

"Gelişmekte Olan Piyasaların En Başarılı Global Bankası" seçilen HSBC, Türkiye'de de "En İyi Borç Finansmanı Kurumu" oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Euromoney'in, HSBC'yi "Gelişmekte Olan Piyasaların En Başarılı Global Bankası" olarak seçtiği bildirildi.

HSBC'den yapılan yazılı açıklamada, finans dergilerinden Euromoney'in Mükemmellik Ödülleri kapsamında HSBC'yi "Gelişmekte Olan Piyasaların En Başarılı Global Bankası", aynı zamanda, Türkiye'de de 2009 yılının ardından bu yıl da "En İyi Borç Finansmanı Kurumu" seçtiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, HSBC'nin bu iki önemli ödülün yanı sıra başta "Gelişmekte Olan Piyasalar En İyi Borç Finansmanı Kurumu", "En İyi  Varlık Yönetimi", "En İyi Kamu Danışmanlığı Kurumu" olmak üzere, farklı ülke ve bölge kategorilerinde toplam 20 ödül aldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan HSBC Bank A.Ş Genel Müdürü Piraye Antika, 2 yıl üst üste aynı ödüle layık görülmelerinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu bildirdi.

Antika, "Finansal performansımızdan ve etkili risk yönetiminden ödün vermeden Türk ekonomisine sürekli destek sağlamaya devam ediyoruz. HSBC Bank A.Ş, global finansal çalkantıların yaşandığı son dönemde çok net bir strateji izlemiş, hedeflerinden ödün vermeden iş ortaklarının ve müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak yatırımlar yapmaya ve onlarla beraber büyümeye devam etmiştir. Euromoney tarafından Türkiye'nin En Başarılı Borç Finansmanı kurumu seçilmemiz de risk yönetimindeki başarımızı bir defa daha kanıtlamaktadır" ifadelerini kullandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir