”Hükümet halkı kandırıyor”

DP Genel Başkanı Soylu, AKP hükümeti döneminde Türkiye'nin sorun ve sıkıntılarının arttığını, ağırlaştığını öne sürdü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADIYAMAN - DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, hükümetin halkı kandırdığını ifade etti.Soylu, "Tek başına iktidarların en kötüsü olan AKP hükümetinden Türkiye'yi kurtarmak için çalışıyoruz" dedi.

Genel Başkan Soylu, partisinin Adıyaman Belediyesi düğün salonunda yapılan il başkanlığı kongresinde, AKP hükümeti döneminde Türkiye'nin sorun ve sıkıntılarının arttığını, ağırlaştığını öne sürdü. Adıyaman'da sokakta vatandaşların kendisine "Bizi bu hükümetten kurtarın" diye bağırdığını ifade eden Soylu, Türkiye'yi AKP iktidarından kurtarmak için DP'nin eski misyonunu yeniden ayağa kaldırmanın heyecanıyla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Soylu, "tertemiz" ve "sonuna kadar inançlı" bir insan olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Vatandaşın 'bizi bu hükümetten kurtarın' feryadına nasıl duyarsız kalırız. Bir yılda gübre, mazot, ekmek, pirinç ve elektriğe yapılan zam halkı çileden çıkardı. Teşvikten yararlanan Adıyaman'da 146 tarım işletmesi açıldı ama bunların 136'sı enerji fiyatlarından dolayı kapalı. Türkiye'nin borçları arttı, çekler ödenemiyor. İşsizlik aldı başına gitti. İnsanlarımız işinden, aşından oldu. Gerçekler ortada ama hükümet halkı kandırıyor. Tek başına iktidarların en kötüsü olan AKP hükümetinden Türkiye'yi kurtarmak için çalışıyoruz."

Soylu, kongrenin ardından, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret ederek, belediyenin hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı.