İki Dünya Arasında'ya bir ödül de Fetih'ten

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Fetih Koleji öğrencileri yılın interaktif dizisi olarak Samanyolu Televizyonunda hafta içi her akşam yayınlanan İki Dünya Arasında dizisini seçti. Fetih Koleji öğrencileri arasında yapılan anket sonucu ayrıca gençlerin dizi izleme tercihlerini ortaya çıkardı. 
Fetih Koleji Bayrampaşa Kampüsü'nde bugün yapılan törenle dizide oyunculuklarıyla dikkat çeken Ahmet Bozkuş, Yavuz Çetin, Bahadır Benjamin Bingöl, Onur Saracer, Sevinç Kumaş gençler tarafından ödüle layık görüldü. Ayrıca dizinin yapım şirketi Bosphorus Film Makers adına dizinin Yapım Koordinatörü Recep Çakıroğlu ile senarist Erkan Çıplak da ödüllendirildi. 
Radyo, TV ve sinema bölümlerine ilgi duyan öğrencilerle konuşan Çıplak, işin tüm detaylarına hâkim olmak için çok çalışmanın ve mutlaka farklı işlere imza atmanın çok önemli olduğunu söyledi. 
İki Dünya Arasında ekibi olarak gerek sosyal duyarlılık projeleri, gerek interaktif yapısı, gerekse de set uyumu nedeniyle başarılı olduklarından bahseden Çıplak, haftanın 5 günü yayınlanan bir diziyi çekebilmek için iyi bir yapım şirketiyle çalışmanın yanı sıra ekibin de çok önemli olduğunu ve çok iyi bir ekip ile çalıştığını ifade etti. 
Güncel olaylara insancıl bir şekilde yaklaşarak da fark yarattıklarını aktaran Çıplak, önümüzdeki bölümlerde de seyirciyi yine Türkiye'nin güncel konularından yakalayacaklarını açıkladı. Dizi oyuncuları Ahmet Bozkuş, Yavuz Çetin, Bahadır Benjamin Bingöl, Onur Saracer, Sevinç Kumaş ile Senarist Erkan Çıplak ve Yapım Koordinatörü Recep Çakıroğlu da ödüllerini okul müdürü Naşit Sarıbaş'tan aldı.