İlk kez İstanbul'a geliyor

Jennifer Lopez "Dance Again" turnesi kapsamında 16 Kasım'da Ülker Sports Arena'da sahne alacak Lopez, ilk kez Türk hayranlarıyla buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL  - Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez, 16 Kasım'da İstanbul'da vereceği konserle ilk kez Türk hayranlarıyla buluşacak. Ünlü popstar, geçen ay Panama'da başlayan "Dance Again" turnesi kapsamında Ülker Sports Arena'da sahne alacak.

Her yaştan milyonlarca hayranı olan Lopez, görkemli bir sahne şovu sunacağı konserde, dünya listelerinde uzun süre ilk sırada kalan "On The Floor" şarkısının yer aldığı "Love" albümünün yanı sıra, sevilen parçalarını da seslendirecek.

Yeni lanse ettiği interaktif web sitesi üzerinden, sevenlerini sahne arkası görüntülerini izlemeye davete eden Lopez, hayranlarına, konser bileti kazanma, özel röportaj ve resimlerine ulaşma şansı sunacak.

Konserin biletleri, 6 Ağustos'ta satışa çıkacak. Müzik kariyeri boyunca 7 albüm çıkaran Jennifer Lopez'in albüm satışları, 1999 yılındaki parlak çıkışından bu yana dünya çapında 55 milyona ulaştı. 2001 yılında rol aldığı ve Amerika'da en çok izlenen film olan "The Wedding Planner" ile büyük bir başarı elde eden popstar, aynı yıl "J. Lo" albümüyle Billboard Top 200 listesinde ilk sıraya yerleşti.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir