ING Bank'tan KOBİ'lere yeni yıl kredisi

ING Bank, KOBİ'lere yeni yıla girerken yapacakları mal alımlarının finansman ihtiyaçlarını karşılamaları için yeni bir kredi paketi sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - ING Bank, KOBİ'lere, yaklaşan yılbaşında doğacak ihtiyaçlarına yönelik "Yeni Yıla Hazırlık Kredisi" kampanyası düzenledi.
ING Bank açıklamasına göre, kampanya dahilinde firmalarn, yeni yıla girerken mal alım finansmanı ve diğer tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik 36 aya varan vadelerle hazırlanan kredi seçeneklerinden faydalanabilecek.
ING Bank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Başyardımcısı Cem Mengi, yeni yılda kazancını artırmak isteyen "Aslan KOBİ"lere özel hazırladıkları kredisiyle KOBİ'lerin mal alımı, kapasite artırımı, makine alımı, çek ödemeleri ve piyasa ödemeleri gibi her türlü nakit ihtiyaçlarını uygun şartlarda karşılayabileceklerini belirtti.
ING Grubu'nun uluslararası tecrübesi ile ING Bank Türkiye'nin yerel bilgi birikimini harmanladıklarını ve KOBİ'lere özel hizmetler sunduklarını vurgulayan Cem Mengi, "Türkiye'deki KOBİ'ler için hızlı düşünen, gerçekten ihtiyaçlarının ne olduğunu anlayarak, hızlı hareket edip onlara özel gerçek çözümler üretiyoruz. Müşterilerimiz çok iyi biliyorlar ki, ING Bank onları hedeflerine ulaştırmak için güvenilir ve samimi bir bankacılık anlayışını temsil ediyor. Bu bağlamda KOBİ'lerin dönemsel ihtiyaçlarına çözüm sunan kredi paketlerine önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz" dedi.
ING Bank'ın "Yeni Yıla Hazırlık Kredisi" kampanyasının 13 Ocak 2012 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir