iPhone 4 satışta

iPhone 4'ün 16 ve 32 GB'lik modelleri Turkcell ve Vodafone merkezlerinde satışa sunuldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Turkcell ve Vodafone Apple'ın son teknolojik mucizesi iPhone 4'ü meraklılarıyla buluşturuyor.

İz İletişim'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell'in, iPhone 4'ün 16 ve 32 GB'lik modellerini son derece avantajlı tekliflerle müşterilerine sunduğu belirtildi.

Bugün piyasaya çıkan iPhone 4'ü Turkcell müşterilerinin ister kontratlı, ister kontratsız satın alabilecekleri ifade edilen açıklamada, kontratlı almak isteyen müşterilerin ek ücret ödemeden, ön ödemesiz, hem iPhone 4'e, hem konuşma, SMS ve internette sunulan Turkcell faydalarına kavuşabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"iPhone 4'e Turkcell müşterileri ek ücret ödemeden, aylık 95 TL'den başlayan ödemelerle kontratlı olarak sahip olabilecek. Üstelik farklı ihtiyaçlara yönelik paket seçeneklerinin içinde dakikalarca konuşma, SMS ve mobil internet avantajları da yer alıyor. Ayrıca büyük ve orta paketle Turkcell'in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum'a da üye olunuyor. Turkcell Platinum müşterileri, Turkcell hatları ve telefonlarıyla ilgili hizmeti bulundukları yere kadar getiren özel hizmet ekibinden, kendilerine özel hizmet aldıkları 0532 757 1 532 numaralı özel müşteri hizmetlerinden diledikleri faturalarında indirim ve özel cihaz tekliflerinden faydalanıyor. Ayrıca Turkcell Platinum müşterileri kendilerine özel kontenjandan faydalanarak yazın Turkcell Kuruçeşme Arena konserlerine bir konuklarıyla birlikte katılabiliyor. Turkcell Platinum müşterileri yine bir konuklarıyla birlikte vizyondaki filmleri ön ve özel gösterimlerde izliyor, kendilerine özel davetlerde ağırlanıyor. Dönemsel olarak pek çok özel markada Turkcell Platinum müşterilerine özel indirim ve hediyeler sunuluyor."

iPhone4'ü kontratsız olarak alan Turkcell müşterilerini de avantajlı tekliflerin beklediği kaydedilen açıklamada, iPhone 4 16 GB'nin peşin olarak KDV dahil 805 euro, iPhone 4 32 GB'nin ise KDV dahil 950 euro karşılığı alınabileceği bildirildi.

iPhone 4'ü kontratsız alan Turkcell'lilerin 1 GB internet paketinden 12 ay boyunca indirimli olarak ayda 25 TL'ye yararlanacakları ve haftada 2 gün Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma avantajına sahip olacakları belirtildi.

iPhone 4'ün Turkcell'de World ile peşin fiyatına 10 taksit fırsatıyla satışa sunulacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Bireysel İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, müşterilerine Turkcell 3G hızı ve Turkcell farkıyla en üst düzeyde iPhone 4 deneyimi sunacaklarını kaydetti.

Sevilengül, Apple ile yine başarılı bir iş birliğine imza atmış olmaktan mutlu olduklarını, yeni nesil iPhone'un iletişim kültürünü bir üst seviyeye taşıyacağını belirterek, "Bugüne dek 300 binden fazla iPhone'u Turkcell farkıyla müşterilerimize ulaştırdık. Apple'ın en yeni akıllı telefonu iPhone 4'ü Türkiye'ye Turkcell kalitesiyle ve ayrıcalıklarıyla sunmaktan mutluyuz" ifadesini kullandı.

iPad'ın satış takvmi belli değil

Burak Sevilengül, iPad'in satışıyla ilgili ise "iPad'i şu anda çeşitli şekillerde kullanan müşterilerimiz, yine aslında en iyi deneyimi sağlamak için bizim tarafımızdan geliştirilen micro sim kartlar ve data paketlerini kullanıyorlar. Dolayısıyla Turkcell'in sunduğu yüksek hızlı internet tecrübesini bugünden birçok müşterimiz yaşıyor. Ancak şu anda resmi olarak satışa sunulmasıyla ilgili elimizde bir tarih yok" diye konuştu.

Bu arada, Turkcell'den ilk iPhone 4 model cep telefonunu alan kişinin Nuray Gürvardar olduğu bildirildi. Gürvardar'ın, arkadaşları ile Türkiye'ye gelen ilk resmi iPhone 4'ü almak için iddiaya girdiği, iPhone 4'ün ilk olarak bugünün ilk saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki Turkcell İletişim Merkezinde (TİM) satılacağını öğrenince buraya gelerek satın aldığı bildirildi.

Ön ödemesiz aylık 65 liradan başlayan fiyatlarla satacak

Vodafone'un Türkiye'de merakla beklenen iPhone 4'ü satışa sundu. 

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, iPhone 4'ün Türkiye genelinde Vodafone cep merkezlerinden ön ödemesiz aylık 65 liradan başlayan fiyatlar ve ayrıcalıklı servislerle satın alınabileceği belirtildi.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, teknoloji meraklılarının uzun zamandan beri iPhone 4'ün Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, iPhone 4'ü Vodafone'un ayrıcalıklı hizmetleriyle tüketicileri buluşturmak için çok önceden çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Öğüt, "Bugün iPhone 4'ü Vodafone farkıyla Türkiye'de kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin tek uluslararası operatörü olarak global gücümüz, müşteri odaklı yaklaşımımız, bizi diğer operatörlerden farklılaştıran en belirgin özelliklerimiz" ifadesini kullandı.

Vodafone Red

iPhone'larını Vodafone'dan alan abonelerine özel fiyatlarla sundukları tarife paketlerinde yer alan 30 MB mobil internet kullanım haklarını yurt dışında da kullanabilme olanağı tanıdıklarını belirten Öğüt, müşterilerine paketlere dahil dakikalarını yurt içinin yanı sıra yurt dışında kullanma fırsatı sunduklarını bildirdi.

Gökhan Öğüt, herhangi bir iPhone 4 paketinden birini alan müşterilerine sundukları en önemli ayrıcalığın Vodafone Red üyeliği olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Müşteri odaklı yaklaşımımızın yansıması olan Vodafone Red dünyasında üyelerimize kendilerine özel, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyoruz. Vodafone Red üyelerimiz, kendilerine hizmet vermek üzere oluşturulan özel müşteri hizmetleri ekibine 7 gün 24 saat anında ulaşabilecek. Vodafone Red Team adını verdiğimiz bu ekibimiz müşterilerimizin bulunduğu yere gelerek iPhone'larıyla ilgili anında teknik hizmet ve destek verecek."

Vodafone Red'in üyelerine sağladığı diğer avantajlar arasında Red Back-Up kişisel asistanlık hizmeti, indirimli havaalanı servisi, Türkiye ve dünyadaki birçok seçkin markaya ait ürün ve çok özel mekanlarda indirimin yer aldığı bildirildi.

İPhone 4 paketleri

Vodafone'un müşterilerinin kullanım ihtiyaçlarını ve alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak iPhone'a özel 2 teklif hazırladığı, bunlardan ilkinin bedava konuşma dakikaları, SMS/MMS ve sınırsız internet alternatifleri içeren kontratlı paketler, diğerinin ise ücretsiz mobil internet deneyimi sunan kontratlı mobil internet paketleri olduğu bildirildi.

Geniş tarife ve fiyat paketleriyle zenginleştirilen kontratlı paketlere göre, bir yandan yurt dışıyla sık telefon görüşmesi yapan, SMS gönderme alışkanlığı bulunan kullanıcıların iPhone 4'e aylık 149 TL'den başlayan fiyatlarla Vodafone farkıyla sahip olurken bir yandan da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanacağı kaydedildi.

Kontratlı mobil internet paketlerinde ise mobil internet paketini alan ve cep avantaj ile iş ortağım tarifelerini seçenlerin aylık 65 TL'den başlayan fiyatlarla iPhone 4'e sahip olurken yine Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanacağı belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir