İş'te KOBİ'ye 'Üstün Başarı' ödülü

İçeriği DÜNYA GAZETESİ tarafından sağlanan site, ABD'de 'Üstün Başarı' ödülü aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası'nın KOBİ'lere özel sitesi İş'te KOBİ, Interactive Media Council'in "Üstün Başarı" ödülünü kazandı. Uluslararası standartlarda profesyonel projeleri, tasarım, içerik, fonksiyonellik ve kullanıcı dostu olma gibi kriterler üzerinden değerlendiren Interactive Media Awards 2010 yarışmasında istekobi.com.tr, B2B kategorisinde "Outstanding Achievement" ödülüne layık görüldü.

MagiClick Digital Solutions tarafından web 2.0 çizgisinde kullanıcı dostu ve yenilikçi tasarımıyla hazırlanan, DÜNYA GAZETESİ desteğinde oluşturulan içeriği ile tüm kullanıcılarına keyifli bir internet deneyimi sunan İş'te KOBİ, 31 Ağustos 2009 tarihinde yayına başladı.

KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu tüm bilgiler bu sitede

Başta KOBİ'ler olmak üzere, ticari kesimin bilgi edinmesine, gelişimine katkı sağlayan, KOBİ'lerin başarı hikâyelerine ilişkin tanıtım filmlerini içeren, en güncel konuların ve haberlerin paylaşıldığı, yol gösterici bir site olan İş'te KOBİ, 7 aylık süre içinde 14.500 üyeye ulaştı.

Güncel haber, makale ve video içeriği, farklı sektörlere odaklı yaklaşımı, uzman desteği ve firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla kısa sürede ilgi odağı olmayı başaran İş'te KOBİ, üyelerine interaktif bir danışmanlık ve bilgi paylaşımı hizmeti de sunuyor.

KOBİ Pazarı

Siteye üye olmak suretiyle farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok firma, detaylı bir biçimde kendilerini tanıtma imkânı buldukları KOBİ PAZARI ortak çatısı altında buluşarak, ücretsiz verdikleri ilanlar ile diğer üyelere ve ziyaretçilere kolayca erişebiliyor; kampanyalarını, ürün ve hizmetlerini duyurma fırsatını yakalıyor.

Bilgiye kesintisiz erişim

İş'te KOBİ'yi takip eden KOBİ'ler, uzmanlara soru yöneltebiliyor. Ayrıca çeşitli sektör temsilcilerinin ve uzmanların görüş ve yorumlarına ilişkin videoları, yazılı içerikleri takip edebiliyorlar. Bununla birlikte özel sayfalar oluşturarak firmalarının tanıtımlarını yapabiliyor, özel olarak derlenen haberlere ulaşabiliyor, araştırma ve raporlardan faydalanabiliyorlar.

Bu konularda ilginizi çekebilir