İŞ'TE KOBİ'ye bir ödül daha

DÜNYA'nın içerik desteği sağladığı İŞ'TE KOBİ'ye 2011 yılının ilk uluslararası ödülü IMA'dan geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İŞ'TE KOBİ, Interactive Media Council tarafından düzenlenen, sektörün prestijli yarışmaları arasında gösterilen, adayların; tasarım, içerik, fonksiyonellik ve kullanıcı dostu olma gibi kriterler üzerinden değerlendirildiği ve web sitesi tasarımında üst standartları belirleyen "Interactive Media Awards 2011"de B2B Kategorisi'nde "Üstün Başarı" ödülüne layık görüldü.

İŞ'TE KOBİ Başarısını Tescilledi

İŞ'TE KOBİ, eğitimden e-ticarete, sağlıktan turizme, finans sektöründen telekomünikasyona kadar çok sayıda kategoriden web sitesinin yarıştığı Interactive Media Awards 2011 Yarışması'nda, "B2B" Kategorisi'nde "Üstün Başarı" ödülünün ikinci kez sahibi oldu.

 

Uluslararası alanda beşinci ödülünü kazanan İŞ'TE KOBİ farklı sektörlere odaklı yaklaşımı ile 20 bin üyesine güncel haber, makale ve video içeriği, uzman desteği ve firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla interaktif bir danışmanlık ve bilgi paylaşımı hizmeti sunuyor. 

Firmalar KOBİ Pazarı'nda buluşuyor

Siteye üye olmak suretiyle farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok firma, detaylı bir biçimde kendilerini tanıtma imkanı buldukları KOBİ PAZARI ortak çatısı altında buluşarak, ücretsiz verdikleri ilanlar ile diğer üyelere ve ziyaretçilere kolayca erişebiliyor; kampanyalarını, ürün ve hizmetlerini duyurma fırsatını yakalıyor.

İŞ'TE KOBİ ile Bilgiye Kesintisiz Erişim

İŞ'TE KOBİ'yi takip eden firmalar uzmanlara soru yöneltebiliyor, çeşitli sektör temsilcilerinin ve uzmanların görüş ve yorumlarına ilişkin videoları, yazılı içerikleri takip edebiliyor, özel olarak derlenen haberlere ulaşabiliyor, araştırma ve raporlardan faydalanabiliyor. KOBİ'lerin başarı hikayelerini içeren tanıtım filmlerinin de izlendiği sitede İş Bankası'nın ürün, hizmet ve faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiler de yer alıyor.

 

MagiClick Digital Solutions tarafından web 2.0 çizgisinde hazırlanan İŞ'TE KOBİ, kullanıcı dostu ve yenilikçi tasarımı, Dünya Gazetesi desteğinde oluşturulan içeriği ile benzerlerinden ayrılarak, kullanıcılarına keyifli bir internet deneyimi sunuyor.

İŞ'TE KOBİ'ye www.istekobi.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir