İsmim olmayacak ama cismim kesinlikle olacak

Ali Koç, Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılar sonuçlanana kadar görev bilinci içinde kulübe destek vermeye devam edeceğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 

 

İSTANBUL  - Fenerbahçe Kulübü'nde, Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almayan Ali Koç, ailevi nedenlerden dolayı bu kararı verdiğini açıkladı.

Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün kongresinin yapıldığı Ülker Sports Arena'da gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yönetimde yer almamasını değerlendirdi.

Kongreden çıkacak sonucun Fenerbahçe'ye katkı sağlamaya devam edeceğini kaydeden Koç, şahsıyla ilgili fazla spekülasyon yapıldığını, spekülasyon yapılacak bir şey bulunmadığını anlatarak, "Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider, mantık sonra gelir, bazen tam tersi olur. Burada hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de bu kararı almak durumdaydım. Burada öncelikle başkanımıza dün yolladığımız mesajlar çerçevesinde bana anlayış gösterdiği için, bu kararıma icazet gösterdiği için çok çok teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

"Benim ismim olmayacak ama cismim kesinlikle olacak" diyen Koç, şöyle devam etti:

"Burada çok farklı bir durum yok. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştum. Elimden geldiği kadar 3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi maddi manevi kulübün yanında olacağım. Burada değişen bir şey yok. Bu, alınması gereken bir karardı. Ali Koç olarak, baktığınız zaman tüm Fenerbahçeliler gibi bu sevda tabii ki bitmez."

ali_koc_oy_fb.20120520160041.jpg

"Kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim"

"Futbolda şike" davasında tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım ve yönetici İlhan Ekşioğlu içinde bulunduğu durumdan çıkana kadar, Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılar sonuçlanana kadar görev bilinci içinde kulübe destek vermeye devam edeceklerini anlatan Ali Koç, şöyle konuştu:

"Resmiyette belki benim ismim olmayacak ama diğer taraflarda elimden geldiği kadar, benden beklenildiği kadar, arzulandığı kadar da kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığınız zaman Fenerbahçeli olarak söylüyorum; endişe etmeye üzülmeye gerek olmadığını, benim yine kulübün içinde olduğumu göreceklerdir inşallah. Diğer taraftan, kongre üyelerimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, arkamda durdukları için. Burada bir veda havası, 'teşekkür ederiz, yolun açık olsun' gibi bir hava var. Bence gereksiz bir hava yaratılıyor. Ben bir yere gitmiyorum, buradayım. Yarın da kulüpteyim. Hayırlı uğurlu olsun yeni yönetimimiz. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor. Teşekkür ediyorum."

Ali Koç'un gazetecilere açıklama yaptığı sırada çevresi kongre üyeleri tarafından sarılırken, konuşmasının ardından alkışlandı. Üyeler, Ali Koç'un konuşmasının tüm salonda duyulmasını isterken, sonlara doğru salon hoparlörlerinin mikrofonu Koç'a tutuldu. Koç'un, konuşmasının son bölümünde duygulandığı görüldü.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir