İstanbul'da 2. bomba

Gaziosmanpaşa'da Nüfus Müdürlüğünde bomba patladı, 2 kişi yaralandı. Beşiktaş'ta ise Swiss Otel'in önüne bırakılan paketteki bombayı polis etkisiz hale getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı içindeki Nüfus Müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Gaziosmanpaşa Meydanı'ndaki Kaymakamlık binası içindeki İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün önündeki numaratörün yanındaki çöp kutusunda  patlama oldu.
        
Patlamada, binada bulunan ve hafif şekilde yaralanan 1'i kadın 2 kişi ambulansla olay yeri yakınındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak, patlamanın sebebine ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. Nüfus müdürlüğü çalışanları arasında paniğe yol açan patlama nedeniyle binanın bazı camları da kırıldı.

Kontrollü patlatıldı

Beşiktaş'ta sabah saatlerinde kontrollü bir şekilde patlatılan şüpheli paketten bomba çıktı. Dolmabahçe Caddesindeki Swiss Otel'in personel giriş kapısında şüpheli bir paket gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra şüpheli paketi kontrollü bir şekilde patlattı. Patlamanın ardından şüpheli paketteki cismin el yapımı bomba olduğu anlaşıldı. Çevrede inceleme yapan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir