İstanbul'da kar esareti

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerine etkisini artırdı, trafik tamamen kilitlendi. Beylikdüzü - Zincirlikuyu istikametinde yaşanan sıkıntı nedeniyle metrobüs seferleri durdu. Vatandaşlar son çareyi yürümekte buldu...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul'da sabah başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırarak devam ediyor. Trafik kilitlendi. Buzlanma nedeniyle yer yer trafik kazaları meydana geldi. 

Beylikdüzü-Avcılar arasında metrobüsler durdu. Metrobüs yolcuları araçlardan inerek yürümek zorunda kaldı. 

Araçlar adım adım ilerledi

İstanbul'da iş çıkış saatinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, TEM Otoyolu'nda trafiği durma noktasına getirdi.
Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen sürücüler zor anlar yaşıyor. Tipiyle birlikte etkili olan kar yüzünden TEM Otoyolu beyaza büründü.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ulaşmak isteyen araçların kuyruğu ise Metris'e kadar uzandı. Karşı yönde de araçlar güçlükle ilerliyor. Kar yağışı etkisini sürdürüyor.

8 km: 1 saat 10 dakika

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafik durdu. Vatandaşlar otomobillerinden ve servis araçlarından inip yürümeye başladı. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte, sürücüler 8 kilometrelik yolu 1 saat 10 dakikada kat edebildi.

Esenyurt'ta çok sayıda kaza 

Akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ve tipi nedeniyle Büyükçekmece'de araçlar yolda kaldı. Esenyurt'ta ise kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Bağcılar'da da kar esareti

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı TEM Otoyolu Bağlantı Yolu'nda da trafiği durma noktasına getirdi.

O-3 Bağlantı Yolu'nda trafik adeta felç olurken, bazı araçlar ise yolda kaldı. Yolun kaygan olması nedeniyle yokuş çıkamayan bir ambulansın lastiklerine çevredeki sürücülerin yardımıyla zincir takılırken, yolda kalan bir belediye otobüsünü de yolcuların ittiği dikkat çekti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir