İşTcell'den İPhone 4 kampanyası

İşTcell'in tüm iPhone 4 teklifleri, tüm Turkcell aboneleriyle ayda 64 saat konuşma, 1.000 kısa mesaj ve aylık 1 GB internet paketini içeriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, Apple'ın 4. nesil akıllı telefonu iPhone 4'ü kurumsal müşterilerine çeşitli İşTcell teklifleriyle sunuyor.

Turkcell'in yazılı açıklamasına göre, İşTcell'in 79 liradan başlayan tüm iPhone 4 teklifleri, akşam 21.00 ile sabah 09.00 arası tüm Turkcell aboneleriyle ayda 64 saat konuşma, 1.000 kısa mesaj ve aylık 1 GB internet paketini içeriyor.

Tekliflerde ön ödeme koşulu yer almazken, İşTcell, son ödemeyi yapmak istemeyen müşterilere aynı paketlerle 3-6 ay daha devam etme seçeneği sunuyor.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, hedeflerinin, kurumsal müşterilerin iletişim beklenti ve ihtiyaçlarını "en iyi" ve "en verimli" şekilde karşılamak olduğunu belirterek, "İşTcell'in iPhone 4'e özel farklı ve birbirinden avantajlı teklifleri bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu bir kez daha ortaya koyuyor" dedi.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir