İşTcell'lilere HP'den ucuz bilgisayar

İşTcell'li şirketler mobil internet ve kurumsal bilgisayar donanımlarına indirimli sahip olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İşTcell'li şirketler, HP ile yapılan işbirliğiyle, HP ürünlerinde yüzde 45'e varan indirim fırsatı ve 2 bin liraya yakın maliyet avantajı sağlayacak.

Turkcell açıklamasına göre, Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu çerçevesinde sunulan fırsat paketi sayesinde İşTcell'li şirketler her yeni ekonomik internet pakete 1.915 liraya bulan fiyat avantajıyla sahip olacak, ihtiyaç duydukları masaüstü-dizüstü, yazıcı gibi ürünleri yüzde 45'e varan özel indirim oranları ile satın alma fırsatı bulacak.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuyla ilgili, "Büyük küçük her türlü kurumun her zaman yanında olan İşTcell olarak hedeflerimizin başında kurumsal müşterilerimizin rekabet gücünü ve verimliliklerini artırmak geliyor. Türkiye'de bir ilk olan Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu'nu bu hedef doğrultusunda atılmış çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Başka hiçbir yerde olmayan indirimler sunan bu katalog sayesinde kurumsal müşterilerimiz hem Turkcell kalitesiyle mobil internete hem de ihtiyaç duydukları kurumsal bilgisayar donanımlarına çok özel koşullarla sahip olarak çifte fırsatın tadını çıkaracak" açıklamasını yaptı.

Kampanyalar ve İşTcell Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu ile ilgili detaylı bilgiye Turkcell İletişim Merkezleri ve http://www.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir