Kamer Genç, Saral'dan şikayetçi oldu

AK Parti'li Saral hakkında suç duyurusunda bulunan CHP'li Genç, "Bu tahammül edilmez, şahsımı tehdit ve ve aşağılayıcı sözleri devamlı, ısrarla tekrarlamış" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Genç, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Saral'ın 27 Kasım 2013'te Beyaz TV'de bir programa katıldığını ve burada kendisi hakkında hakaretlerde bulunduğunu ifade etti. 

Saral'ın, kendisiyle ilgili, "Şuna bir şey yapsınlar, yoksa başına bir şey gelecek. Bunun müsebbibi de onlar olacak. Tehdit ediyorum, evet" diyerek, tehdit ettiğini savunan Genç, Saral'ın sözleri nedeniyle kanala RTÜK tarafından ceza verildiğini belirtti.  

Milletvekili olması nedeniyle kendisine yönelik hakaret suçunun "kamu görevlisine karşı" işlendiğini kaydeden  "(Saral) Bu tahammül edilmez, şahsımı tehdit ve aşağılayıcı sözleri devamlı, ısrarla tekrarlamış, bana karşı kin ve nefret düşünce ve duygularını dile getirmiştir" ifadesini kullandı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir