Karayollarında durum

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Aydıncık-Silifke yolunun 29-31. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 10.00-12.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

 Bursa Çevre otoyolunun Yalova ayrımı-Turanköy Köprülü kavşağı kesiminde bulunan Yıldırım kavşağı alt geçit çalışmaları nedeniyle 11 Ekim'e kadar Ankara-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden karşılıklı olarak sağlanacak.

Altınova-Dikili yolunun 0-4. kilometreleri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. 

Dursunbey-Balıkesir yolunun 72-73. kilometreleri arasında Dursunbey mevki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Dursunbey-Balıkesir yolunun 28-29. kilometreleri arasında Eyüpbükü mevki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.

Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılarak geçişler kontrollü olarak sağlanacak.

Mudanya-Bursa yolunun 14-19. kilometreleri ile Susurluk-Balıkesir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Burhaniye-Ayvalık yolunun 59-60. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Karacabey-Mudanya ayrımı- Bursa yolunun 16. kilometresindeki İrfaniye farklı seviyeli kavşağındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bu kesimde servis yolundan sağlanacak.

Anadolu otoyolunun Kızılcahamam kavşağı-Çamlıdere kavşağı kesimi 3-8. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 29 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Anadolu otoyolunun Çeltikçi kavşağı-Gerede kavşağı kesiminde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle yarın başlayıp 10 Eylül'e kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak trafik İstanbul-Ankara istikametinden karşılıklı ve kontrollü sağlanacak. 

Anadolu otoyolunun Susuz kavşağı-Çeltikçi kavşağı kesimi 25-29. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle 29 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Ankara çevre otoyolunun Hava Limanı kavşağı ile Ovacık kavşağı kesimi 0-5. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Ağustos'a kadar ulaşım Ovacık kavşağı-Hava Limanı kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Anadolu otoyolunun Düzce kavşağı-Kaynaşlı kavşağı kesimi 3-7. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 12 Eylül'e kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü veriliyor.

TEM otoyolunun İzmit Doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı 100-130. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor. Çalışmalar, 30 Ekim'e kadar pazar günü hariç 24 saat devam edecek.

TEM otoyolunun Ümraniye kavşağı-Mahmutbey Batı kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar hafta içi her gün 23.00-06.00, cumartesi-pazar günleri 23.00-08.00 saatleri; Kavacık-FSM arası çalışmalar ise 22.00-06.00 saatleri arasında yapılıyor. Çalışılan şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmakta. Kavşak kollarında yapılan çalışmalarda trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

TEM otoyolunun İzmit Doğu kavşağı ile Sapanca gişeleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle 30 Eylül'e kadar 06.00-22.00 saatleri arasında her iki yönde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar her gün 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapalı olacak.

Akşehir-Konya-Isparta il sınırı yolunun 5-9. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Piraziz-Tirebolu yolunun 17. kilometresinde Erikliman köprüsü mevki ile 20. kilometresindeki Erikliman girişi Güre mahallesi mevkisinde belirli aralıklarla yapılacak olan radarlı hız ikaz sistemi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklarla tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 51-52. kilometreleri arası Ormanlı Köyü mevki yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 15.30-17.30 saatler arasında yol ulaşıma kapatılacak, diğer çalışma saatlerinde ise trafik 15 dakika aralıklarla çift taraflı kesilerek kontrollü olarak verilecek. Ayrıca, Borçka-Artvin sanayi köprüsü arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle yol kısa aralıklarla trafiğe kapatılacak.

 Beşikdüzü-Trabzon yolunun muhtelif kesimlerinde Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak olan hasarlı direklerin değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar çalışma yapılan kesimde ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

Bartın-Amasra-Kurucaşile yolunun 41-42 ve 57-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak. 

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 72-74. kilometreleri Altan Ayağ-Adnan Sezgin tünelleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-18.00 saatleri arasında Antalya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.