kidycity.com'da yılbaşı indirimi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Annelerin, bebeklerin ve çocukların tüm ihtiyaçlarını yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünle karşılayan kidycity.com, 0-14 yaş arası 2012/2013 sonbahar/kış çocuk giyim koleksiyonlarında 'etiketin yarısı' fiyat avantajlarıyla karşınızda. Bebek çocuk giyimden oyuncağa, bakım ve banyo ürünlerinden kitaba, bebek bezinden mamaya yüzlerce çeşit ihtiyacınız indirimli fiyatlarla kidycity.com'da. Yılbaşı alışverişinizi kidycity.com'daki ürünleri ve fiyatları görmeden tamamlamayın...
Yeni yıl yaklaşıyor, herkesi aldı bir telaş! Şimdi çocuğunuzun yılbaşı alışverişini sadece 'etiketin yarısı'nı ödeyerek kidycity.com'dan yapabilirsiniz. Kanz, Pampolina, Steiff, Kathe Kruse, S&D, Whoopi, Doll gibi çocuk modasına yön veren dünya markalarının, 2012/2013 sonbahar/kış sezonu için hazırladığı çok özel koleksiyonlar kidycity.com ile bir tık uzağınızda!
Kidycity.com'da ihtiyacınız olan her şey bir arada:
Son moda, neşeli, cıvıl cıvıl sweat-shirtler, pantolonlar, kar tulumları, kazaklar, elbiseler, etekler, montlar, eşofmanlar ve daha nicesi Group Bema güvencesiyle, kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişin adresi kidycity.com'daki indirimli tekstil ürünleri arasında... Sadece 2012/2013 sonbahar/kış koleksiyonları değil, Kanz, S&D, Kathe Kruse, Steiff gibi dünya markalarının geçmiş sezonlara ait sınırlı sayıdaki yüzlerce çeşit ürününe de kidycity.com'dan oldukça uygun fiyatlara sahip olmanız mümkün.