Kılıçdaroğlu'ndan 'geçmiş olsun' telefonu

Kılıçdaroğlu, başta Başbakan olmak üzere AKP ailesine ve yolda saldırıya uğrayanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kastamonu'daki AKP mitinginin ardından polis aracına yapılan saldırı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak üzüntülerini bildirdi. Terörist saldırıyı nefretle kınayan Kılıçdaroğlu, şehit polis memuruna rahmet, başta Başbakan olmak üzere AKP ailesine ve yolda saldırıya uğrayanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP'den verilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, Başbakan'ı telefonla arayarak saldırıdan duyduğu üzüntüyü bildirdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada ise polis ekibine yapılan terörist saldırıyı, bir polis memurunun şehit olduğunu, birinin de yaralandığını Muş’tan Malatya’ya geçtikten sonra büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, terör bir insanlık suçudur ve nereden, kimden gelirse gelsin her tür terörist saldırı demokrasi mücadelemize de, birliğimize de, beraberliğimize de, kardeşliğimize de zarar veremeyecektir. Ülkemize, insanımıza yönelik bu ve benzeri saldırıları şiddetle, nefretle lanetliyor, şehit polis memurumuz Recep Şahin’e rahmet, ailesine, yakınlarına, emniyet teşkilatına başsağlığı, Sayın Başbakan’ın mitingine katılan vatandaşlarımıza, başta Sayın Başbakan olmak üzere AKP ailesine ve miting dönüşü yolda saldırıya uğrayanlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, yaralı polis memurumuza da acil şifalar diliyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir