KOBİ'lere 'Office' için yeni fırsat

Microsoft Office programına, Türk Telekom faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksitlerle sahip olunabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - KOBİ ve esnaflar, Türk Telekom ve Microsoft işbirliğiyle, Microsoft Office'e, Türk Telekom faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksitlerle sahip olabilecek.

Türk Telekom açıklamasına göre, müşterilerin kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom bayi ve ofislerine uğramaları veya KOBİ Satış Kanalı bayilerinin kendilerini ziyaret etmesinin yeterli olduğu belirtildi.

Kampanya kapsamında, KOBİ ve esnaf müşterilerin ihtiyaçlarına özel olarak oluşturulan paketler, Türk Telekom'un Wirofon gibi yeni nesil katma değerli ürün ve hizmetlerinin yanı sıra, bu kampanyaya özel olarak geliştirilen KOBİ-Soft Müşteri Takip Sistemi yazılımı hediyesi ile desteklendi.

Türk Telekom KOBİ ve esnaf müşterileri, Microsoft Office Ev ve İş 2010'u Türk Telekom faturalarında 36 ay için aylık 8,99 liraya ve 24 ay için aylık 12,49 liraya satın alabilecekler.

KOBİ-Soft Müşteri Takip Sistemi

Açıklamada, KOBİ-Soft Müşteri Takip Sistemi ile ilgili olarak da Türk Telekom'un KOBİ ve Esnaf müşterileri için geliştirttiği yazılımın, kullanıcının, kendi müşterileri ve müşteri adaylarının bilgilerini saklayıp, ihtiyaç anında bu bilgilere çok kolay ve hızlı bir şekilde erişebilmesini sağladığı belirtildi.

Açıklamada, "Kullanıcıların kendi müşterilerinin bilgilerini düzenli bir şekilde takip edip, onlarla anında iletişim kurabilmek için kullanabilecekleri, çok yakında toplu SMS gönderimine de imkan tanıyarak işyerlerinin kendi reklam ve duyurularını çok kolaylıkla yapabilmesini sağlayacak şekilde dizayn edilen, temel özelliklere sahip bir CRM yazılımı olan KOBİ-Soft Müşteri Takip Sistemi yazılımı, yine kampanyadan yararlanan müşterilere ücretsiz olarak Wirofon ile aynı CD içerisinde hediye ediliyor" denildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir