Koç ailesi taziyeleri kabul etti

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle iş, sanat, siyaset, medya ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, babası Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşi Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Elmadağ Divan Otel'de taziyeleri kabul etti.

Başta Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu olmak üzere Koç Topluluğu şirketlerinin diğer üst yöneticilerinin de hazır bulunduğu otele, iş, sanat, siyaset, medya ve spor dünyasından çok sayıda isim geldi.

Taziye için otele gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Ani ölümü bizi çok üzdü. Ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Mustafa Koç'un, Türkiye'nin en önemli işverenlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, "İş dünyasının başı sağolsun. Türkiye'de en fazla işçi istihdam eden bir holdingin yönetim kurulu başkanıydı. Bütün ailesine, çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Binnaz Toprak, eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, eski bakanlardan Cavit Çağlar, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, eski milletvekili Mehmet Haberal ile eski DSP Genel Başkanı Masum Türker'in de ziyaret ettiği Koç ailesini, iş dünyasından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı gibi isimler de yalnız bırakmadı.

Taziye için spor dünyasından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanları Mehmet Ali Aydınlar ve Haluk Ulusoy, Medipol Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve eski milli kaleci Rüştü Rençber ile sanat dünyasından Demet Akbağ, Ara Güler, Tuncay Özilhan ve eşi Emine Özilhan ile Cemil İpekçi de otele geldi.

Gazeteciler Mehmet Barlas, Cüneyt Özdemir ve Fikret Bila da Koç ailesine taziye dileklerini iletti.