Konya 3 fuara ev sahipliği yapıyor

Tüyap, tarafından düzenlenen üç fuar bugün Konya'da törenle açıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KONYA - Konya'da TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen "Konya Kent 2011", "Konya 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon" ile "Konya IHS 2011 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru" fuarları düzenlenen törenle açıldı.   

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarların açılışına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile çok sayıda firma temsilcisi katıldı.  

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin yüksek oranda sabit sermaye yatırımları yapmaya başladığını söyledi.

Türkiye'de hukuk yapısının ve devlet yapısının önemli ölçüde değiştiğini belirten Doğan, "Kamusal yetkiler yerel yönetimlere kaydırılmaya başlıyor" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla fuarın açılışı gerçekleştirildi.

"Konya Kent 2011", "Konya 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon" ile "Konya IHS 2011 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru" fuarlarının 10 Nisan Pazar günü saat 18.00'a kadar gezilebileceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir