Köprünün bir şeridi daha kapanıyor

Pazartesi günü, FSM Köprüsü'nün 3 şeridi birden asfalt çalışması nedeniyle trafiğe kapanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - FSM Köprüsü'ndeki iyileştirme çalışmaları kapsamında pazartesi günü köprünün 1 şeridi daha trafiğe kapatılacak. Pazartesi gününden itibaren 3 şeridi birden kapalı olacak köprüdeki asfalt çalışması en az iki gün sürecek. 
 
Haliç Köprüsünde ise dün gece yarısından sonra metrobüs yolu bakıma alındı. Metrobüs seferleri bakımı aksamadan tamamlanan şeritten yapılıyor. 
 
Çalışmaları yürüten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait şirket İsfalt'tan yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:
 
"Mahmutbey Batı Kavşağı - Çamlıca Gişe Sahası Arası (Boğaziçi Köprüsü – Mahmutbey Havalimanı Bağlantı Yolu Dahil) Üstyapı İyileştirmesi ve Büyük Onarım İşi" kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üstyapı yenilemesi ve çelik tabliyenin bakımı çalışmaları devam etmektedir.
 
10 Temmuz tarihinde köprünün kuzey taşıma yolunda (Anadolu-Avrupa geçişi istikameti) sağ iki şerit trafiğe kapatılarak çalışmalara başlanılmıştır. 20-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak asfalt çalışmaları nedeniyle aynı yönde (kuzey taşıma yolu) 1 şerit daha trafiğe kapatılacaktır. 20 Ağustos Pazartesi günü saat 00:00’dan itibaren 3 şerit trafiğe kapalı olacak, kalan 5 şerit ise trafiğin yoğun olduğu istikamette 3 şerit, diğer istikamette ise 2 şerit olacak şekilde trafiğe hizmet verecektir.
 
Asfalt çalışmalarının tamamlanmasını takiben 22 Ağustos Çarşamba günü kapatılan 3. şerit tekrar trafiğe açılacaktır.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir