Kredi alamayana yeni destek geliyor

Ergün, KOSGEB kredisi alamayanlar için 2011 yılı bütçesinde yeni bir kredi faiz destek programı uygulanacağını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, son destek programında KOSGEB kredisi alamayanlar için 2011 yılı bütçesinde yeni bir kredi faiz destek programı uygulama imkanlarının olacağını bildirdi.

TBMM Genel Kurulunda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, MPM, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi, Türk Akreditasyon Kurumu, Türk Patent Enstitüsü, TSE, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüklerinin 2011 yılı bütçeleri kabul edildi.

Bakan Ergün bölgesel destekleri artırmak amacıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde KOSGEB'in özel bir desteği olduğunu, bu destek paketinden, GAP bölgesindeki işletmelerin yararlanabildiğini söyledi.

Ergün, son destek programında KOSGEB kredisi alamayanlar için 2011 yılı bütçesinde de yeni bir kredi faiz destek programı uygulama imkanlarının olacağını bildirdi. Ergün, "Bunu KOBİ'ler için müjde olarak ifade edebiliriz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir