Kulüpler 'tek ses, tek yürek'

Kulüpler Birliği adına açıklama yapan Cavcav, "Kulüplere karşı basındaki yargısız infazı kabul etmiyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL –  Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig kulüpleri adına açıklama yapan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, "Kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek halindeyiz. Gelişmelerle ilgili son kararı federasyonumuz verecektir" dedi.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasındaki toplantıda, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu, kulüp başkanları ve temsilcileriyle son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray Kulübü adına İkinci Başkan Ali Dürüst, Beşiktaş Kulübü adına da İkinci Başkan Metin Keçeli katıldı.

Yargısız infazı kabul etmiyoruz

Toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım'ın yokluğunda en yaşlı üye sıfatıyla Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav açıklama yaptı.

Cavcav'ın açıklaması şöyle:

"Değerli basın mensupları bugün Futbol Federasyonu'nun isteğiyle TFF ve Kulüpler Birliği toplantısını yaptık. Ana konu bir haftadır Türkiye gündemini meşgul eden şike soruşturması idi. Spor Toto Süper Lig'i oluşturan 18 takım olarak tek ses, tek yürek durumundayız. Arada çatlak sesler yoktur. Bazı basın organlarının yaptığı yargısız infazı kabul etmiyoruz. Konuyla ilgili son kararı Türkiye Futbol  Federasyonu verecektir."

Bu konularda ilginizi çekebilir