Madencileri taşıyan servis TIR'la çarpıştı

Mengen ilçesinde kömür ocağında çalışan maden işçilerini taşıyan otobüsün tırla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BOLU - Bolu Mengen'in Gökçesu beldesinde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR'la çarpışması sonucu 21 madenci yaralandı. 18 kişi taburcu edilirken 3 madenci tedavi altına alındı.

Kaza sabah saatlerinde, Mengen’in Gökçesu beldesinde meydana geldi. Gökçesu beldesinde bulunan bir kömür ocağında çalışan maden işçilerini taşıyan, sürücülerinin kimlikleri belirlenemeyen minibüs ile karşı yönden gelmekte olan TIR çarpıştı. Minibüs çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada 21 kişi yaralanırken, 10 kişi Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne, 11 kişi ise Mengen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mengen’e kaldırılan 11 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bolu’ya getirilen Ömer Kazancı, Sabri Delen, İsmail Çetinel, Ferdi Baş, Vahdettin Gökmen, Barış Sugeçti ve Hasan Tabak tedavilerinin ardından taburcu edildi. İsa Ovaz, Metin Çengel ve Vedat Eliusta’nın tedavileri ise sürüyor.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralı maden işçilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İşçiler, Vali Zahteroğulları’na, "TIR yolda kayınca minibüs dorseye çarptı. Minibüs yoldan çıkarak tarlaya devrildi. Çok kötü bir kazaydı" dediler.

Bu konularda ilginizi çekebilir