Manchester United bu kez THY için oynadı

Takımın yıldız oyuncuları Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani ve Rafael THY'nin uçak içi uçuş emniyeti reklam filminde oynadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), Manchester United'ın yıldız futbolcuları Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio da Silva'nın oynadığı uçak içi uçuş emniyeti filmi çekti.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları bir ilke daha imza atarak, Manchester United'ın yıldız futbolcuları Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio da Silva'nın oynadığı uçak içi uçuş emniyeti filmi çekti. Standart uçuş emniyeti videolarından farklı olarak, yolcular için daha ilgi çekici içerik oluşturmak amacıyla çekilen filmde, uçak içi güvenlik prosedürleri farklı bir yaklaşımla esprili bir şekilde yolculara sunuluyor.

Gösterime Haziran 2011 itibariyle girecek filmin çekimleri Manchester'da gerçekleşti, çekimlerde İngiliz ve Türk 100 kişi görev aldı. Alametifarika Reklam Ajansı tarafından hazırlanan filmin prodüksiyonu Depo Film tarafından yapıldı.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, konuya ilişkin açıklamasında, "Efsanevi marka, Manchester United ile işbirliği içinde olmaktan gurur duyuyoruz. Türk Hava Yolları ve Manchester United arasında kurulan bu güçlü iletişimin pozitif enerji ile yolcularımıza yansıdığı kanaatindeyiz. Manchester United gibi büyük bir takım ile çalışmaktan daima mutluluk duymaktayız" ifadesine yer verdi.

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney de açıklamada, "Bugün gerçekleşen çekimlerde olduğu gibi takım arkadaşlarımla ortak çalışmak bana daima keyif vermiştir. Takım olarak video çekimlerinde yer almamız eminim ki Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcuların uçuş emniyeti konusunda bilincini daha da pekiştirecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Manchester United'lı yıldız futbolcuların çekimlerde keyif dolu saatler yaşadığı belirtilerek, güvenlik filminin tüm Türk Hava Yolları uçuşlarında kabin içi ekranlarda gösterime gireceği bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir