McDonald's'ta servise yönetim kadrosu geçti

McDonald's, Türkiye'deki 25'inci yılında açılan ilk restoran olan Taksim restoranında, servise McDonald's'ın Türkiye'deki yönetim kadrosu geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - McDonald's Taksim restoranında, dekorasyondan çalışan formalarına, menü alanlarından posterlere kadar yapılan değişikliklerle 25 yıl öncesi yeniden yaşatıldı.

McDonald's'tan yapılan açıklamaya göre, Başta McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır olmak üzere McDonald's'ın 24 yöneticisi de 25 yıl öncesinin üniformalarıyla restoranda görev yaptı. Restoranda 25'inci yıl dönümü dolayısıyla çalışan yöneticiler arasında 25 yıl önce Taksim restoranı kapılarını açtığında "ekip üyesi" olarak görev alan ve bugün McDonald's kadrosunda çalışan yöneticiler de yer aldı.

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır, "Türk halkı McDonald's'ı sevdi, biz de bugün bu yakın ilgi ve sevgiye teşekkür etmek üzere bütün yönetici arkadaşlarımızla birlikte Türkiye'deki ilk restoranımızda bizzat kendi ellerimizle servis yapıyoruz" dedi.

Tedarik zincirindeki "tarladan çatala" izlenebilirlik, sürdürülebilirlik gibi kavramları bir sistem olarak McDonald's'ın Türkiye'de 25 yıldır uygulamakta olduğunu ve titizlikle geliştirdiğini ifade eden Başarır, şunları kaydetti:

"Taksim'deki ilk restoranımız 24 Ekim 1986'da kapılarını açtığından bu yana çalışanlarımızın sayısı bugün 4 bin 500'ü buluyor, yaratılan dolaylı istihdamla birlikte bu sayı 15 bini aşıyor. Türkiye'de 25 yıllık geçmişi olan ve Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren McDonald's ülkemizde 170'den fazla restoranıyla yılda 80 milyona yakın kişiye hizmet veriyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir