Modoko, Google Earth'ten gezilebilecek

Mobilya müşterisi Modoko'yu Google Earth üzerinden 3 boyutlu dolaşabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mobilyacılar sitesi Modoko, bünyesindeki bütün mağazaların internet üzerinden gezilebildiği projeyi hayata geçirdi.

Modoko Genel Müdürü Turgay Görgel, yazılı açıklamasında, 400'e yakın mağazayı Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak projelendirdiklerini kaydederek, Modoko'nun yüzde 70'ini Google Earth'e yerleştirdiklerini, yüzde 30'luk kısmın da önümüzdeki dönemde sistemde olacağını bildirdi.

Modoko'nun Google Earth üzerinden kendisini üç boyutlu olarak tanıtabileceğini belirten Görgel, "İlk aşamada şu an binalar görülüyor. Yakında mobilya dükkanlarının içi de görülebilecek, hatta dükkanların içinde sanal olarak yürünebilecek. Yürüyüş simülasyonu tam olarak sistem bittiğinde kullanılmaya başlanacak" dedi.

Görgel, uygulamayla, Modoko markasını çağın gereklerine göre geliştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Böyle bir projeye imza atmakla sadece mobilya değil, hizmet sektöründe de çığır açtık. Dünyada bir günde 450-500 milyon kişi aktif olarak Google Earth'ü kullanıyor. Bu projemiz sayesinde bünyemizde bulunan KOBİ'lerimiz dünyaya açılacak" değerlendirmesinde bulundu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir