ÖSYM sonuçları Turkcell ile öğrenilebilecek

Uygulamaya kayıt yaptıran abeneler, sonuçlar açıklanır açıklanmaz yerleştirme sonuç bilgilerini cep telefonlarından öğrenmiş olacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, "ÖSYM Mobilöğren Mobil Bilgi Servisi" ile ÖSYM 2010 yerleştirme sonuçları açıklandığı anda üniversite adayı kullanıcılarının cep telefonuna gönderecek.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in ESTER Mobilöğren işbirliği ile geliştirilen bu servisinden yararlanmak isteyen üniversite adayı Turkcell'lilerin, yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için önkayıt yaptırabildikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, sonuçlar açıklanmadan önce "KAYIT" yazıp boşluk ve TC kimlik numarasını 3366'ya SMS atan Turkcell'lilerin, sonuçlar açıklanır açıklanmaz yerleştirme sonuç bilgilerini cep telefonlarından öğrenmiş olacakları ifade edildi.

Açıklamada, adayların, yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra da sorgulama yoluyla puanlarını öğrenebilecekleri, sorgulamanın, "YER" yazıp boşluk ve TC kimlik numarasını 3366'ya SMS ile göndererek yapılabileceği belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir