Otobüs park halindeki tıra çarptı: 24 yaralı

Adana TAG otoyolunda yolcu otobüsünün park halindeki tıra çarpması sonucu 24 kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Adana'da, TAG (Tarsus-Adana-Gaziantep) otoyolunda, yolcu otobüsünün park halindeki tıra çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre yaralı sayısı 24'e çıktı

Otobüsün sağ ön tarafıyla gerçekleşen çarpma sırasında otobüste bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen yaralılardan 6'sının Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 8'inin Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde, 5'inin Çukurova Devlet Hastanesi ve 5'inin de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

İsimleri henüz belirlenemeyen ve 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtilen yaralılardan 15'inin Iraklı, 1'inin Kırgızistanlı, 8'inin de Türk olduğu bildirildi.

Kaza, sabah saatlerinde, Adana'nın Ceyhan ilçesinden Adana yönüne giden Nurullah Akbalık yönetimindeki 65 NY 028 plakalı yolcu otobüsünün, TAG Otoyolunun Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Kürkcüler Mahallesi yakınlarında, yolda park halinde bulunan ve sürücüsünün Hasan Yıldız olduğu belirtilen 64 LR 619 çekici ve 64 LL 042 dorse plakalı tıra çarpması sonucu meydana gelmişti. Yolcu otobüsünün, özel bir firmaya ait olduğu ve Şırnak'ın Silopi ilçesinden aldığı yolcuları, İstanbul'a götürmek üzere yola çıktığı belirtilmişti..

Yolcu otobüsünün, Şırnak'ın Silopi ilçesinden aldığı yolcuları, İstanbul'a götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir