Özdemir: Bizi ligden düşürün

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, TFF'nin aldığı karara tepki göstererek, Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ı canlı yayında sert dille eleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara tepki göstererek, Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ı sert dille eleştirdi.

Haber Türk TV’deki ‘Teke Tek’ programına telefonla bağlanan Özdemir, olayların bu duruma gelmesinin sorumlusunun federasyon olduğunu belirterek, "Eğer Aydınlar şike yaptığımıza inanıyorsa bizi ligden düşürsün" dedi.

Özdemir, "Bizim tek muhattap olduğumuz kurum Türkiye Futbol Federasyonu. Bize Mehmet Ali Aydınlar ‘aman konuşmayın’ dedi. Biz de federasyona güvendik. Ancak 3 Temmuz’dan bu yana federasyonun izlediği yol yol değil" dedi.

Özdemir, "Eğer Aydınlar şike yaptığımıza inanıyorsa bizi ligden düşürsün. Rica ediyorum düşürsün. Biz şerefimizle oynar Bank Asya’dan yine çıkarız. TFF köşe yazarlarının etkisinde kalmıştır. Bu halden nasıl çıkacağını ne kendisi ne de yöneticileri biliyor. Biz Türk yargısına güveniyoruz. İnşallah Allah yardım edecek ve bu koca çınar bu zorlu dönemi de atlatacak" diye konuştu.

Nihat Özdemir’e yanıt veren Aydınlar, "Bu bence tribüne oynamaktır. Ben o kulübe yıllarca hizmet ettim. Şu söylenenleri ne ben, ne yönetim hak ediyor. Ben en büyük eleştirileri Fenerbahçeli olduğum için aldım. Fenerbahçe başkanvekilinin açıklamalarını hayretle izledim. Sanki kararı ben verdim. Sanki UEFA’da savunmadım. Buyrun UEFA’ya gidin, kendinizi savunun. Çok ayıp" yorumunu yaptı.

Aydınlar, "Madem sıfır tolerans o zaman kulüp başkanına yurt dışı yasağı olan Trabzonspor UEFA tarafından niye Şampiyonlar Ligi’ne alındı" şeklindeki izleyici sorusuna ise, "Bunu biz de UEFA’ya soracağız" diye yanıtladı.

Aykut Hoca bırakıyor mu?

Bu arada TFF'nin Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesinin ardından bir şok da teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifası verdiği haberiyle yaşandı. Kulislerde Kocaman'ın yönetim kuruluna istifasını sunduğu söyleniyor. Yönetimin bu istifanın ardından ne karar vereceği ise henüz bilinmiyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir