Parti faaliyetleri televizyon dizisi gibi

Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın devletin imkanlarını kullanarak duyurduğu parti faaliyetlerini televizyon dizilerine benzetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KADINHANI - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakanın devlet imkanlarıyla yürüttüğü parti faaliyetleri veya televizyonlarda seyrettiğimiz Recep Tayyip Erdoğan dizileri, Türkiye'nin gerçekleri yerine, çılgın projelerle Türkiye'yi uyutmak amacını gözetmektedir" dedi.

Bahçeli, Konya'nın Kadınhanı ilçesinde Belediye Başkanı Hulusi Çokgel'i makamında ziyaret etti. Bahçeli, daha sonra ilçe merkezindeki alanda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Alanda toplanan vatandaşlar, tören öncesi başlayan yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Partililer, Bahçeli'yi sağanak altında izledi.

12 Haziran'da genel seçimlerin yapılacağını belirten Bahçeli, "Bu seçimler çok önemlidir. 9 yılda AK Parti'nin ortaya koyduğu sosyal ve ekonomik politikalardaki başarısızlık, Türkiye'yi önemli sıkıntılara sokmuş ve bugün ülke yol ayrımına gelmiştir" dedi.

12,5 milyon insan açlık sınırında

MHP Lideri Bahçeli, ülkenin her gün derinleşen açık tehdit ve tehlikelerle karşı karşıya kaldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Vatandaşın durumu da iyi görünmüyor. Başbakanın devlet imkanlarıyla yürüttüğü parti faaliyetleri veya televizyonlarda seyrettiğimiz Recep Tayyip Erdoğan dizileri, Türkiye'nin gerçekleri yerine, çılgın projelerle Türkiye'yi uyutmak amacını gözetmektedir. Türkiye'nin gerçeği Başbakanın tanımladığı şekilde değil. En önemli sorunlarından biri işsizlik. Başbakan işsizlikten bahsetmiyor. 6 milyona yakın insan işsiz. İş bulamayan üniversite mezunu binlerce millet evladı işsiz geziyor. Bazıları iş bulma ümidini kaybetmiş, aramaktan yorulmuş. Bir gün çalışıp 5 gün yatarak çocuğunun rızkını çıkarmaya çalışan milyonlarımız var. Böyle işsizliğin yaygınlaştığı ülkede huzur ve istikrardan bahsedilemez. Ülkemizde 18 milyona yakın insan yoksullaşmıştır. Bunların içinde 12.5 milyon insan açlık sınırının altındadır."

İktidar olamadığı takdirde gideceği yer yüce divan

Ülkede durum böyleyken AK Parti ile 3. dönem yola devam edilmesinin mümkün olmadığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"9 yılda bir şey yapamayan, 4 yılda ne yapacak? Olsa olsa Recep Tayyip Erdoğan'ın işine yarar. İktidar olamadığı zaman onun gidecek tek yeri vardır, o da Yüce Divan'dır. Her türlü yoksulluğun, yolsuzluğun hesabını mutlaka verecektir. O sebepten AK Parti tükenmiştir, yıpranmıştır. Yapacağı bir şey kalmamıştır. AK Parti, ülke yönetiminden uzaklaştırılmalıdır. 12 Haziran böyle bir fırsat veriyor. İktidar değişikliğine ihtiyaç vardır, günü gelmiştir. Onun yerine hazır olan Milliyetçi Hareket gelecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, '100 sorun 100 çözüm' ile Türkiye'nin toparlanma ve onarım hükümeti olmaya hazırdır. Emekliden ev kadınına, çiftçiden esnafına kadar herkese yeni imkanlarla huzur ve refah getirecek projelerle geliyoruz. Bunlardan biri 'hilal kart' projesidir. Yoksullara harcama kartıdır. Geri ödemesi, faizi olan kart değildir. Hilal kart, yoksulu insanca yaşatacak, namerde muhtaç etmeyecek, kimseye avuç açtırmayacak, 'paket gelsin' diye yol gözlenmeyecek."

Bahçeli, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını gerçekleştirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir