PKK'dan hain saldırı: 8 yaralı

Pervari İlçe Emniyet Amirliği ve Komando Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda 5 polis, 3 asker yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PERVARİ- Siirt'in Pervari ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve Komando Birliğine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan güvenlik görevlilerinin sayısının sekiz olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, saat 22.00 sıralarında Pervari İlçe Emniyet Amirliği ve Komando Bölüğüne düzenlenen roketatarlı saldırı sonrasında çıkan çatışmada yaralanan ve ilk tedavileri Pervari Devlet Hastanesinde yapılan beşi polis memuru üçü asker olmak üzere sekiz yaralı, helikopterle Siirt'e getirildi.

Yaralı polis memurları Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yaralı askerler Siirt Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon devam ediyor.

"5 polisin sağlık durumu iyi"

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, yaralanan 5 polis memurunun Siirt Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındığını söyledi. Ömür, "Pervari'deki olayda yaralanan 5 polis memurunun tedavisine Siirt Devlet Hastanesinde devam ediliyor. Yaralı polislerden İsrafil Çakır (25), Kemal Karakaş (29) ile durumu daha ağır olan Veysel Doğru (36) başarılı ameliyat geçirdiler. 5 polis memurunun sağlık durumu iyi" dedi.

Pervari'de terör örgütü PKK mensuplarınca emniyet amirliği ve askeri birliğe düzenlenen saldırıda polis memurları Mehmet Kemal Karakaş, İsrafil Çakır, Abdülkadir Altun, Arif Zengin ve Veysel Doğru ile Pervari İlçe Asayiş Komando Bölük Komutanlığında görevli erler Ramazan Aydemir, Soner Gördü ve Uğur Karamazı yaralanmıştı.

Hafif yaralı 3 erin tedavisi ise Siirt Asker Hastanesinde sürüyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir