Platinum müşterilerine ücretsiz park hizmeti

Turkcell'in İSPARK'la yaptığı anlaşmayla, Platinum müşterileri İSPARK noktalarında ücretsiz park hizmetinden yararlanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Platinum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki İSPARK ile işbirliği yaparak, müşterilerine özel ücretsiz park etme imkanı sunduğunu duyurdu.

Turkcell tarafından yapılan açıklamada, İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül'ün imzaladığı işbirliği anlaşmasıyla Turkcell Platinum müşterilerinin İSPARK noktalarında ücretsiz park etme imkanına sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada, ücretsiz otopark fırsatından faydalanmak isteyen Turkcell Platinum müşterilerinin, ISPARK ve plaka numaralarını boşluk bırakmadan (örneğin: ISPARK 34XX1234) 2222'ye SMS olarak göndererek ayda 5 kez ücretsiz park avantajlarından faydalanabilecekleri kaydedildi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:

"İSPARK'la imzaladığımız anlaşma sayesinde Turkcell Platinum müşterileri arabalarını ücretsiz olarak İSPARK noktalarında park edebilecekler. Turkcell Platinum müşterileri bu avantajın yanı sıra Deniz Taksi'den yüzde 50 indirimle ve HAVAŞ'la havaalanına bedava ulaşım avantajlarına da sahipler. Herkesi Turkcell Platinum'un farkını yaşamaya davet ediyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir