"AKP sosyal medyayı kapatmak istiyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, toplumun nefes aldığı tek kanal olan sosyla medyanın, AKP iktidarı tarafından kapatılmak istendiğini ifade etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA -  CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Toplumun bugün hava aldığı tek kanal olan sosyal medya AKP tarafından kapatılmak istenmektedir" dedi.

Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin özgürlükler konusunda dünyanın en geri ülkelerinin seviyesine düştüğünü belirtti.

"Yasak isyana teşvik"

"Toplumun bugün hava aldığı tek kanal olan sosyal medya AKP tarafından kapatılmak istenmektedir" diyen Toprak, bu yasağın toplumu boğacağını, bunun isyana teşvik olduğunu, ülkenin dünyadan izole edilmesi anlamına geleceğini belirtti. 

Toprak, Türkiye'nin bu yasakçı zihniyeti hak etmediğini, bu zihniyetin ülkeyi dünyadan koparacağını ifade ederek, "Demokrasisi olmayan, medyası kapatılmış bir ülkede ne insan haklarından ne de ekonomik kalkınmışlıktan söz edilir. Kısacası sosyal medyanın kapatılması Türkiye'yi çökertir. O yüzden sosyal medyayı da medyayı da AKP'ye yedirtmeyiz" ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir