"Alo Fatih hattı biz konuşurken açık"

Devlet Bahçeli, "Medya organları Başbakan'ın baskısı altındadır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 saat eksiksiz hizmet vermektedir. Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır. Bizi dinlemektedir" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bir konuşma yaptı. Bahçeli'nin gündeminde Başbakan Erdoğan ile Habertürk kanalının yöneticisi arasında geçen ses kayıtları vardı. Kayıtlara göre Başbakan Erdoğan, Habertürk kanalından Bahçeli'inin konuşmasını kesmesini ve altyazılarının kaldırılmasını istiyordu.

MHP Lideri Bahçeli bugün bu kayıtlar üzerinden Başbakan Erdoğan'a seslendi."Bakıyorum da Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açık" diyen Bahçeli ses kayıtları ile ilgili şunları söyledi:

"Başbakan uzandığı ilk telefonla Fatih'lerine emirler yağdıracaktır. Anlaşılan Başbakan'ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 saat eksiksiz hizmet vermektedir. Demek ki Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açık ve çalışır haldedir. Şimdi de bir Alo Fatih haberiniz olsun tehlike büyük çünkü MHP sel gibi kurşun gibi fırtına gibi geliyor."

"Bize bir alo demen kafi"

"Buradan Başbakan'a teklifte bulunuyorum; üzüntüden Fatih'lerini azarlıyorsun gel bu işi çözelim. Şahsımın ne zaman, ne kadar süreyle, nerede ve nasıl konuşması gerektiğini bildirirsen senin gönlünü kırmaz, deyim yerindeyse sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın Başbakan yeter ki sıkma canını, bu kadar dert etme, her şeyin orta yolu vardır ve bize bir 'Alo' demen kafidir."

"Başbakan Mazlum karakterini arıyor"

"Başbakan şu anda ekran karşısında iki elini başına almış, Kemal Sunal'ın bir filminde Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur. Başbakan, MHP'nin görüş ve düşüncelerini ekranlarda alt yazı ile geçmesine dahi tahammül edemiyor. Medya organları Başbakan'ın tahakkümü altına alınmıştır. İki Fatih'ten bir insan silueti de çıkmayacağının farkındayız."

Konuşmasında eğitim sistemindeki yeni düzenlemelere ve dershanlerin kapatılmasına da değinen MHP Lideri Bahçeli, mevcut eğitim sistemindeki düzensizliklerden dolayı dershanelerin kapatılmasına karşı olduğunu belirtti. Bahçeli öğretmenlere şu şekilde seslendi:

"Dershane öğretmenlerini mülakatla alacak olan hükümet atanmayan öğretmenlerimize ne diyecektir? Anlaşılan memuriyete yeni başlayan öğretmenlerimiz hükümete yakınlık uzaklıklarına göre değerlendirmeye alınacaktır. Hükümet yangına adeta körükle gitmektedir. Öğretmenler bugünleri unutmamalıdır. Kalem tutan elleri ile Başbakan'ın üzerine gitmelidir."

"Türkiye 10 yıllardır kısır bir döngünün pençesindedir. Kutuplaştırma ile yaşama ruhu tahrip edildi. Türk siyaseti çatışma üreten aktörlerden dolayı anlam ve değer kaybına uğramıştır. İntikam hırsı sorunları içinden çıkılmaz hale getirdi."

"İnternet düzenlemesi arızalıdır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, internet düzenlemesini de eleştirerek, "İnternetin mahkeme kararsız erişim sınırlaması yapılacaktır. Sanal medyaya kelepçe vuran bu anlayışın kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. İzlenilen yol hatalı ve kusurludur. Kişi hak ve hürriyetleri güvencede değilse demokrasiden bahsedilmez. Umuyoruz Cumhurbaşkanı Gül halka karşı sessiz kalmaz. Halkıma sesleniyorum: Yalan ve cehalatle savaşmak için yürekli olmaktan yan başka şansımız yoktur. Başbakan’ın aklından zoru yoksa milletimizin gururuyla daha fazla oynamasın" dedi.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan diğer satır başları ise şöyle: 

"Diktatörlerin bizden hoşlanmaması normaldir. İster anketlerideki oy oranlarımızla oynasınlar, milli irade hırsızları, medya zebanileri, ister bizi yok farz etmeye devam etsinler ne gam ne tasa gerekirse derdimizi tek tek 76,5 milyon vatandaşımıza açıklarız. Şunu herkes bilsin ki bunları yapacağız. Gerekirse dağ bayır dolaşır, vatandaşımıza tek tek derdimizi anlatırız.''

Kara kutu Rıza Sarraf

"Başbakan’ın adaleti akılları çelerek istemek istediği amaç farklıdır. İranlı iş adamının malları üzerindeki tedbir kaldırıldı. Banka müdürünün de aynısı olmuştur. Başbakan’ın rüşvet açıklamasından sonra yolsuzluğun ibresi değişmiştir. Başbakan ve hükümeti hırsız ve rüşvetçileri serbest bırakacaktır. İranlı şahıs yolsuzluğun kara kutusudur. Bu kutunun şifreleri çözülür, dili çözülürse her şey ortaya çıkacaktır. 

"Başbakan Erdoğan ecel terleri dökmektedir. Başbakan Erdoğan’ın şu sözleri çok şaşırtmıştır. “Şimdi bu tür davalar açıldığında piyasadaki itibarları ne olur. Bu ihanet değildir de nedir?” demiştir. Haramzadelerle dirsek dirseğe olmak haram değil midir? İhanet değil midir? Hortumlayanlara, çalanlara arka çıkmak ihanetin en büyüğü değil midir? Başbakan Erdoğan’ın siyasen ve ahlaken ömrü çoktan dolmuştur."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir